Despre Higold® Despre Higold®

Despre Higold®

Higold, fiind un brand de primă linie de mobilier de exterior în lume, se caracterizează prin inovație și putere de cercetare și dezvoltare în industrie, cu peste 230 de brevete. Produsele brandului au câștigat premii prestigioase de design, precum Red Dot Design Award în Germania, premiu de design IF, Pinnacle Award, China Red Star Award și alte premii pe plan mondial. Fabrica de mobilier Higold are peste 100 de agenții de marcă la nivel mondial, și a înființat peste 100 de magazine de marcă în Dubai, Sydney, Venetia, Amsterdam, Frankfurt și în alte mari orașe ale lumii. Produsele Higold au fost vândute în 102 țări și regiuni peste tot in lume, și rețeaua de vânzări acoperă întreaga lume. Compania Higold a cooperat cu mai mult de 30 de hoteluri internaționale de lux, precum Delphin Beach Resort pe insula Bonaire, resortul Sani în Grecia, apartamente de lux în Jade Beach, Florida, hotelul Shenkeng în Shanghai și multe altele. Compania s-a  angajat ca în viitor să îmbunătățească valoarea internațională a mărcii caracterizate prin design și inovație, calitate și servicii, și să devină prima marcă de mobilier exterior din industrie, să simbolul vieții ideale.

Misiunea Higold

Misiunea companiei Higold este de a contribui un stil de viață sănătos și satisfăcător pentru ființele umane. Fiind mai mai mult decât o companie axată pe cerere și ofertă, ideologia Higold este de a oferi un stil de viață mai bun și mai elegant, cu ajutorul produselor Higold. Cu modelele unice și designul inovator, mobilierul de grădină Higold oferă clienților un motiv bun pentru a petrece mai mult timp în aer liber.

Valorile de bază și obiectivul Higold

Cooperativ, Câștig-Câștig, Creativ și  Lider

In calitate de innovator în industrie, Higold își dorește să aibă mai mulți parteneri care să li se alăture în acest domeniu minunat, pentru a obține o situație de câștig-câștig prin optimizarea eforturilor și  integrarea resurselor. Higold susține operațiunule de afaceri cu vigoare și vitalitate persistente, pentru a păstra avantajul de a fi o intreprindere lider și pentru a conduce întotdeauna oamenii către un stil de viață mai bun.

Obiectivul Higold este de a menține statusul companiei Higold ca o marcă internațională de mobilier de exterior și lider în inovație în industrie.

Cu designul, inovația, caltatea produselor și serviciilor, reputația internațională a companiei Higold a crescut în industria de mobilier exterior. Ca urmare, clienții se pot bucura de calitatea și senzația de satisfacție oferită de produsele noastre. Higold va fi întotdeauna liderul inovației și un punct de referință în industrie.

Istoria brandului

Istoria companiei Higold a debutat în anul 1989. În anii ’90, compania s-a dezvoltat într-un producător de încredere de echipamente de bucătărie, cunoscut ca brandul Higold Techline. Din 2011 se poate numi un brand lider în domeniu în China. În 2005 au decis să-si extindă activitatea, începând să producă mobiler de calitate premium pentru grădină și terasă, si au fondat Higold Outdoor Furniture în același an. Astfel a luat nastere brandul propriu de mobilier grădină și terasă a companiei, Higold Excellent Outdoor.

În 2006 s-a construit o clădire nouă de  8,000㎡ pentru a susține extinderea gamei de produse din oțel inoxidabil, textilen și lemn de tec, oferind mai multe alternative clienților. Produsele au fost exportate în Suedia, Olanda, Germania, Spania, Franța, Italia și Austria,  oferind companiei un nume de încredere în industria mobilierului exterior.

PRODUCȚIE ȘI CALITATE

Fiind un brand lider în industria creativă a mobilierului de grădină, Higold a aderat la înalta calitate, super-standard, măiestrie rafinată și originalitate, de la cercetare și dezvoltare până la producție. Fiecare proces a fost strict controlat pentru a asigura cea mai bună calitate. Au fost create linii avansate și moderne de producție mobilier exterior pentru a asigura cea mai bună calitate. Fiecare piesă de mobilier de grădină Higold arată fuziunea perfectă între ingeniozitate și tehnologie. Este simbolul, standardul si sufletul mobilierului creativ de exterior.

Higold s-a dedicat calității rafinate bazată pe măiestria rafinată și principiul orientat spre detalii, ceea ce face ca fiecare piesă de mobilier să poată rezista testul timpului.